Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po vrahovi študenta Sidora zo Sniny

31.12.2006 Snina

Prešov 31. decembra (TASR) - Prešovskí kriminalisti intenzívne pokračujú vo vyšetrovaní vraždy 17-ročného Daniela Sidora zo Sniny a žiadajú o pomoc občanov p...
Prešov 31. decembra (TASR) - Prešovskí kriminalisti intenzívne pokračujú vo vyšetrovaní vraždy 17-ročného Daniela Sidora zo Sniny a žiadajú o pomoc občanov pri pátraní po vrahovi.

Študenta zavraždil brutálne početnými bodnými ranami neznámy páchateľ 28. decembra vo večerných hodinách na Stakčínskej ulici v Snine pri železničnom násype pod železničnou traťou, neďaleko čerpacej stanice.
Polícia žiada, aby sa ohlásili a pomohli pri pátraní po páchateľovi tí občania, ktorí v deň vraždy v čase od 18.45 h do 19.30 h videli nebohého pohybovať sa po Stakčínskej ulici v Snine pri železničnej trati neďaleko čerpacej stanice, prípadne na inom mieste samého alebo v sprievode iných osôb.
Podľa zástupcu krajskej policajnej hovorkyne Daniela Džobanika polícia tiež apeluje na občanov, ktorí sa v čase od 19.00 h do 19.15 h pohybovali či už peši alebo na motorových vozidlách po Stakčínskej ulici a videli fyzickú potýčku medzi nebohým Danielom a neznámou osobou, ku ktorej malo dôjsť blízko miesta, kde sa neskôr našlo Danielove telo.
Informácie je možné oznámiť na ktoromkoľvek oddelení polície prípadne na telefónnom čísle 158.
 

Vyberte región